تحریریه ماهنامه آشزباشی- سحر سامانی
پوست سیبزمینیها، هویج و تخممرغها را بگیرید و ریز خرد كنید. آنگاه ماهی تن و نخودفرنگی را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. رویش را بپوشانید و در یخچال نگه دارید.
حالا سس مایونز را به سالاد سیبزمینی بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون قدری از سالاد را در ظرف دیگری بریزید و آن را پوره كنید. سپس زعفران را بیفزائید تا زردرنگ شود.
حالا سالاد سیبزمینی را در ظرف مناسبی بریزید، رویش را صاف كنید و با سس مایونز بپوشانید. اینك پوره سالاد را در قیف یكبار مصرف بریزید و نوكش را قیچی كنید و روی سالاد را به شكل لانه پرنده، بیارائید.
سپس سالاد را در یخچال نگه دارید و هنگام مصرف تخم بلدرچین پخته را در لانه، بگذارید.
یادآوری: برای پختن تخم بلدرچین، آنها را در ظرفی حاوی آب قرار دهید و 4دقیقه بجوشانید تا بپزد.