Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:24

لازانیای مرغ و اسفناج

لازانیای  مرغ و اسفناج

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

نمک و فلفل   به میزان لازم

لازانیا   نصف بسته

پیاز خلالی خرد کرده   ۱ عدد

روغن یا کره   به میزان لازم

سینه یا فیله مرغ خلالی خرد کرده   ۵۰۰ گرم

فلفل دلمه‌ای رنگی خرد کرده   ۱ عدد

پودر پاپریکا   ۱ قاشق چایخوری

پودر سیر   ۱ قاشق چایخوری

پودر کاری   ۱ قاشق چایخوری

اسفناج  خرد و سرخ کرده   ۴۰۰ گرم

کنسرو ذرت   نصف قوطی

قارچ خرد کرده و تفت داده   ۳۰۰ گرم

خامه صبحانه   ۱۰۰ گرم

سس سفید   ۲ پیمانه

پنیر موزارلا   ۲۵۰ گرم

مواد لازم سس سفید

کره آبکرده   50 گرم

آرد   50 گرم

شیر  500 میلی‌لیتر

نمک و فلفل  به میزان لازم

آشپزباشی - معصومه فلاحی

در قابلمه مناسبی تا نیمه آب بریزید و روی حرارت اجاق بجوش آورید.

آن‌گاه یک قاشق سوپخوری نمک اضافه کنید و ورقه‌های لازانیا را 6-8 دقیقه با حرارت ملایم بپزید آن‌گاه در صافی بریزید و آبکش کنید و کنار بگذارید.

حالا پیاز را در کمی روغن یا کره تفت دهید تا طلائی شود.

سپس مرغ و فلفل دلمه‌ای و ادویه‌ها را اضافه کنید تا مرغ تغییر رنگ دهد.

اینک اسفناج، ذرت و قارچ را اضافه کرده و مخلوط کنید.

سپس تابه را از روی حرارت بردارید و خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

کف ظرف مناسبی را کمی سس سفید بریزید.

سپس چند ورق از لازانیا را بچینید و رویش قدری از مواد فراهم کرده بریزید، روی آن سس سفید و پنیر و دوباره ورقه‌های لازانیا.

این مراحل را ادامه دهید. لایه آخر مواد و پنیر باشد.

روش تهیه سس سفید

کره و آرد را در تابه مناسبی روی حرارت قدری تفت دهید.

آن‌گاه شیر، نمک و فلفل را بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید تا سس صاف و یکدستی حاصل شود.

برچسب ها: اسفناجلازانیامرغآشپزباشیشور و شیرینلازانیای مرغ و اسفناج تعداد بازديد: 919 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است