آشپزباشی - معصومه فلاحی
در قابلمه مناسبی تا نیمه آب بریزید و روی حرارت اجاق بجوش آورید.
آنگاه یک قاشق سوپخوری نمک اضافه کنید و ورقههای لازانیا را 6-8 دقیقه با حرارت ملایم بپزید آنگاه در صافی بریزید و آبکش کنید و کنار بگذارید.
حالا پیاز را در کمی روغن یا کره تفت دهید تا طلائی شود.
سپس مرغ و فلفل دلمهای و ادویهها را اضافه کنید تا مرغ تغییر رنگ دهد.
اینک اسفناج، ذرت و قارچ را اضافه کرده و مخلوط کنید.
سپس تابه را از روی حرارت بردارید و خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
کف ظرف مناسبی را کمی سس سفید بریزید.
سپس چند ورق از لازانیا را بچینید و رویش قدری از مواد فراهم کرده بریزید، روی آن سس سفید و پنیر و دوباره ورقههای لازانیا.
این مراحل را ادامه دهید. لایه آخر مواد و پنیر باشد.
روش تهیه سس سفید
کره و آرد را در تابه مناسبی روی حرارت قدری تفت دهید.
آنگاه شیر، نمک و فلفل را بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید تا سس صاف و یکدستی حاصل شود.