روشتهیه
سیبزمینیها را بپزید، پوست بکنید و رنده کنید، آنگاه زرده و سفیدة تخممرغ را از هم جدا کنید. زرده را خوب بزنید و با سس سفید ترکیب کنید. سفیده را هم آنقدر بزنید تا پوک و سبک شود. سپس زرده و سفیده را با هم مخلوط کرده و کمی نمک به آن بیفزائید حالا سیبزمینی را با مواد فراهم کرده مخلوط کنید. اینک کف ظرف نسوز مناسبی را با کره چرب کنید و نیمی از مواد را در آن بریزید، رویش قدری از مخلوط پنیر بپاشید و دوباره بقیه مواد را ریخته و باقیماندة پنیر را رویش بریزید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد به مدت 30-40 دقیقه بپزید تا سطح سوفله طلایی شود.
یادآوری
برای آنکه سوفلة شما لطیفتر شود بهتر است آن را به طریقة بنماری بپزید.
خواص سیب زمینی
از فواید سیب زمینی هرچه بگوییم کم است, سیب زمینی منبع ویتامین B6 و ویتامین C بوده و برای سلامتی بسیار مفید است. یک سیب زمینی کوچک حاوی 30 گرم کربوهیدرات است. و یک فنجان پوره سیب زمینی حاوی 214 کالری ، یک سیب زمینی پخته شده کوچک 129 کالری دارد اما این تنها بخش قابل توجه سیب زمینی در بحث خواص و فواید یا ارزش غذایی نیست و این اینگریدینت بسیاری از غذاها دنیایی از خواص را در خود دارد.