آشپزباشی – اعظم گلزار منش :
روشتهیه
خمیر را روی سطح میز آرد پاشیده پهن کنید. آنگاه خمیر را در سینی پیتزا قرار دهید. حالا روی سطح خمیر را با سس آغشته کنید. سپس 2 قاشق از پنیر را روی سطح خمیر بریزید و به ترتیب بادمجان، کدو، کیپر، قارچ و پیاز را روی سطح آن قرار دهید و باقیماندة پنیر را رویش بپاشید. حالا پیتزا را در فر گرم کرده با دمای 200 درجة سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید.
خواص بادمجان : بادمجان یکی از صیفی جاتی است که در تمام فصول سال وجود دارد و بر خلاف تصوراتی که آن را بی خاصیت می داند سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی است. بادمجان خواص دارویی فراوانی دارد. بادمجان قطعاً یک هدیه از طرف مادر طبیعت است زیرا فواید سلامتی و تغذیه ای بسیاری برای انسان ها فراهم می کند. بادمجان عضوی از خانواده تیره مشابه سیب زمینی، گوجه فرنگی و فلفل شیرین است. بادمجان منبع غنی فسفر، ناسونین، فولات، ویتامین های B، کلسیم، پتاسیم، ویتامین A و بتا، کربوهیدرات، آهن، فیبر و ویتامین C است. و یک منبع ضد ویروسی مفید و مفید است - بهترین فواید سلامتی و ارزش های غذایی.
یادآوری : طرز تهیه خمیر پیتزا در شماره 125 مجله آشپزباشی آموزش داده شده است.