Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:18

لازانيای پنير و اسفناج

لازانيای پنير و اسفناج

shooroshirin

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر:

 

اسفناج خردشده   ............  350 گرم    80 كیلوكالری

 پودر جوز هندی  ...........   یك‌چهارم قاشق چایخوری    0 كیلوكالری

 نمك و فلفل  .............   به میزان لازم      0 كیلوكالری

 پنیر فتای كم‌چرب ...........    یك‌دوم تا 1 پیمانه    140 كیلوكالری

 تخم مرغ زده‌شده  ...........  1 عدد     150 كیلوكالری

 پنیر پارمیسان رنده‌شده  ...........   یك‌دوم پیمانه      220 كیلوكالری

 لازانیا  .........   6 ورق     600 كیلوكالری

 سس سفید   ............  1 پیمانه      340 كیلوكالری

 پنیر موزارلای خردشده  ..........  1 پیمانه      280 كیلوكالری

 

 مواد لازم برای تهیه سس سفید:

 

كره.............  20 گرم      150 كیلوكالری

 آرد ..........  20 گرم      70 كیلوكالری

 شیر .......... 1 پیمانه      120 كیلوكالری

روش تهیه:

در ظرفی اسفناج، جوز هندی، نمك و فلفل را مخلوط نمایید و پنیر فتا، تخم مرغ و نیمی از پنیر پارمیسان را به آن بیفزایید و خوب هم بزنید. ورقه‌های لازانیا را مطابق دستور ذكرشده بر روی بسته آن بجوشانید. فر را تا حرارت 180 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید. 2ورقه لازانیا را در ظرفی كه كمی چرب كرده‌اید بگذارید و نیمی از مخلوط پنیر و اسفناج را به آن اضافه كنید. سپس روی آن را صاف نمایید و نیمی از سس سفید را بیفزایید. این مراحل را یكبار دیگر تكرار كنید و در پایان، روی آن 2 ورقه لازانیا بگذارید. حالا درِ ظرف را گذاشته و برای 45-40 دقیقه بپزید. سپس از روی حرارت بردارید و پنیر پارمیسان باقیمانده و همچنین پنیر موزارلا را بیفزایید. اكنون برای 5 دقیقه دیگر بپزید تا زمانی كه روی آن طلایی شود.

 

روش تهیه‌ سس سفید:

كره را آب كنید. آرد را كمی در آن تفت دهید. سپس شیر را اضافه كنید و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا سس كمی غلیظ شود. حالا شعله را خاموش كنید. سس آماده مصرف است.

برچسب ها: لازانیالازانیای پنیریلازانیای پنیر و اسنفناجطرز تهیه لازانیای پنیر و اسفناجلازانیای رژیمی تعداد بازديد: 848 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است