آشپزباشی - کیان رنجبر
روشتهیه
راسته گوساله را از یک ساعت قبل با فلفل، سس سویا، سیر و روغن زیتون طعمدار کنید. آنگاه خمیر را پهن کنید و سطحش را با سس آغشته کرده و یک لایه پنیر بریزید. سپس گوشت، قارچ و زیتون را بیفزائید و باقیماندة پنیر را رویش بریزید و در فر گرم کرده با دمای 220 درجة سانتیگراد به مدت 14 دقیقه پیتزا را بپزید.
خواص فلفل سیاه
فلفل سیاه شامل میوه های خشک شده تیره رنگ گیاه فلفل می باشد که بومی جنوب هند محسوب می شود. فلفل سیاه به عنوان ادویه و چاشنی استفاده می شود. فلفل سیاه گیاهی بالارونده محسوب می شود که دارای ریشه های ساقه خیز و کوتاه می باشد. فلفل سیاه طعم تند و سوزنده ای دارد و همچنین یک گیاه دارویی خوراکی با فواید بسیار زیاد محسوب می شود. فلفل سیاه از بوته ای باریک و بلند تشکیل شده است، که در رنگ های متنوعی چون سبز ، قرمز ، زرد و نارنجی می باشد، که برای خوش طعم کردن غذا از آن استفاده می شود.