آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
کره، چوب دارچین، هل، میخک و فلفل را در ظرف مخصوص مایکروویو بریزید و ظرف را درون دستگاه بگذارید.
آن گاه مایکروویو را به مدت 5 دقیقه و با قدرت 80 درصد روشن کنید. در این فاصله هرازگاهی آن را هم بزنید.
حالا برنج را که از یک ساعت قبل به همراه 3 پیمانه آب و نمک خیسکردهاید به مخلوط اضافه کنید و آن را هم بزنید.
سپس ظرف حاوی برنج را به مدت 10-15 دقیقه در دستگاه قرار دهید و با قدرت صد در صد مایکروویو را روشن کنید تا آب برنج کشیده شود.
بعد ظرف حاوی برنج را از دستگاه بیرون بیاوید و هم بزنید. حالا در ظرف را بگذارید و پلو را به مدت 30 دقیقه و با قدرت 80 درصد دم کنید.
روش تهیه خورش
روغن و بامیه را در ظرف مناسب مایکروویو بریزید و دستگاه را به مدت 8 دقیقه با قدرت صد در صد روشن کنید.
هراز گاهی آن را هم بزنید. آن گاه سیب زمینی و فیلۀ گوجه فرنگی را بیفزائید و دوباره با قدرت صد در صد 10 دقیقه دیگر آن را بپزید.
سپس ظرف را از درون دستگاه بیرون بیاورید. نمک، فلفل، برگ کاری، برگ بو، زیره، زردچوبه، گرام ماسالا، سیر و زنجفیل را بیفزائید و مجدداً به مدت 5 دقیقه با قدرت صد در صد مواد را تفت دهید.
اینک دو پیمانه آب گرم اضافه کنید و در ظرف را ببندید و به مدت 20 دقیقه با قدرت صد در صد خورش را بپزید.