روشتهیه
سیبزمینیها را پوست کنده و بشویید. سپس به ضخامت نیمسانتیمتر ورقه ورقه کنید. در تابهای روغن بریزید و هردو طرف سیبزمینیها را چند دقیقه سرخ کنید تا نیمپز شود. پیاز را ساطوری کرده و با 2 تا3 قاشق روغن تفت داده و گوشت را به آن اضافه کنید و بعد از چند دقیقه، رب، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید. در انتها آب را افزوده و در تابه را ببندید تا گوشت خوب بپزد.
سیبزمینیها را داخل یک سینی چیده و سس گوشت را روی آن بریزید و با لایهی دیگری از سیبزمینی بپوشانید. سینی را به مدت نیم ساعت داخل فر با دمای 170 درجهی سانتیگراد قرار دهید تا روی سیبزمینیها کمی طلایی رنگ شود.