آشپزباشی - فرخناز حاتمی
گردو، آب، رب گوجهفرنگی، نمک و فلفل را در قابلمه مناسبی بریزید و آنرا روی حرارت ملایم یک و نیم ساعت بپزید.
آنگاه پیاز و روغن را در تابه مناسبی بریزید و سرخ کنید تا سبک شود. حالا قارچ را بیفزائید و تفت دهید.
سپس سس سویا را بیفزائید و چند دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید. اینک مواد فراهم کرده را به سس گردو افزوده و مخلوط کنید.
حالا شکر و آبلیمو را بیفزائید و به مدت 30 دقیقه دیگر خورش را با حرارت ملایم بپزید.
اکنون برای پذیرائی خورش را در ظرف مناسبی بکشید و آن را به همراه چلو سرو نمائید.