روشتهیه
فیله گوسفند را با 1 عدد پیاز متوسط نگینی شده، کمی فلفل سیاه و زردچوبه بپزید و هنگامی که پخته شد، آن را به صورت ریشریشهای درشت خرد کنید. تابهای را روی گاز قرار داده و فیلهی مرغ را با مقداری روغن مایع، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر با حرارت بالا تفت دهید، هنگامی که رنگ فیلهها سفید شد، ذرت، چغندر، هویج و فلفل دلمهای مکعبی خرد شده را به آن اضافه کرده و فیلهی پخته شده را اضافه کنید. در ظرف را گذاشته و خوراک را به مدت 15 دقیقه با حرارت ملایم بپزید. برای پخته شدن این خوراک به آب احتیاجی نمیباشد و اگر در ظرف کاملاً چفت و حرارت زیر تابه ملایم باشد، طی 15 دقیقه خوراک بخار پز شده و رنگ زیبای سبزیجات حفظ میشود.
در این فاصله پس از این که سیبزمینیها را رنده کردید، کره، شیر و پنیر خامهای را به آن اضافه کنید. کمی فلفل سیاه و در صورت تمایل پودر سیر چاشنی پورهی سیبزمینی کنید، سپس پوره را به شکل آدم برفی شکل دهید. از گرانول فلفل سیاه به جای چشمان آدم برفی استفاده کرده و از برگهای رزماری به جای موها و نخودفرنگی را جایگزین دکمههای لباس کنید. پس از اینکه خوراک آماده شد، آن را در ظرف مناسبی بکشید و با آدم برفیها تزئین کنید.