آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
فیله را به شکل نوارهای باریک خرد کنید.آن گاه قدری روغن زیتون در تابه بریزید و فیله را در روغن تفت دهید تا برشته شود.
سپس پیازچه را نیز در ابعاد حدود 5 سانتیمتر خرد کنید و در تابۀ مناسبی با قدری روغن به مدت 2دقیقه تفت دهید.
اینک پیازچه،سیر،نمک،فلفل و فیله را مخلوط کنید و سس سویا را بیفزائید و مجددا روی حرارت قرار دهید و حدود 10 دقیقه اجازه دهید تا خوراک بپزد.
حالا خوراک را در ظرف مناسبی بکشید و سرو نمائید.
با توجه به اینکه سس سویا نمک دارد در ریختن نمک به خوراک دقت نمائید.