آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
بلدرچینها را پس از تمیز کردن از کمر برش بزنید.
آنگاه نمک، فلفل، زردچوبه و زیره را مخلوط کرده و بلدرچینها را با آن مزهدار کنید.
حالا رویش را بپوشانید و یک شب در یخچال بگذارید.
سپس کره را روی حرارت در تابه مناسبی آب کنید.
ترهفرنگی را یک دقیقه تفت دهید.
بعد قارچ، ژامبون و آبلیمو را افزوده و 5 دقیقه دیگر تمام مواد را تفت دهید.
اینک مواد فراهم کرده را در ظرف مناسبی بریزید و بلدرچینها را رویش قرار دهید.
حالا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و ظرف حاوی بلدرچینها را در فر بگذارید و آن را به مدت 45 دقیقه بپزید تا طلایی شوند.
سپس آب، نشاسته و سرکه سیب را روی حرارت قرار دهید تا سس غلیظ شود.
اکنون سس را روی بلدرچین بریزید و آن را سرو نمائید.