آشپزباشی - کیان رنجبر
روغن و کره را در یک تابه گرم کنید. پیاز را در آن تفت دهید و حرارت را کم کنید.
حالا زنجفیل، پودر کاری، گشنیز، زیره، فلفل قرمز، سیر، نمک، هل و فلفل سیاه را بیفزائید و از روی حرارت بردارید.
سپس ماست و رب گوجهفرنگی را به آن اضافه و ترکیب کنید.
اینک تکههای مرغ را به مخلوط ماست و ادویه اضافه کنید.
سپس مواد فراهم کرده را در تابة مناسبی روی حرارت تفت دهید.
حالا آب را به خوراک اضافه کنید و به مدت 30 دقیقه آن را بپزید.
هر از گاهی خوراک را هم برنید. اکنون خامه را بیفزائید و از روی حرارت بردارید.
سپس خوراک مرغ کرهای را در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با گشنیز خرد کرده بیارائید.