روشتهیه
برای تهیه کوفته، مخلوط گوشتهای چرخکرده را با نمک و فلفل سیاه ورز دهید، سپس با دست به شکل کوفتههای کوچک درآورده و در آرد بغلتانید و در روغن زیتون سرخ کنید.
در قابلمهای کره و روغن زیتون ریخته و پیاز و هویج را در آن تفت دهید تا پیاز سبک شود، سپس رب گوجه ریخته و پولبیبر بزنید و سرخ کنید، آب بریزید و اجازه دهید هویج پخته شود، بعد از پختهشدن آنها نخودفرنگی و کوفتهقلقلیها را اضافه کنید، نمک و فلفل را هم بیفزایید و تا نرمشدن نخودفرنگی خوراک را بپزید.