Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:24

خوراك نخود

خوراك نخود

shooroshirin1

0 0

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

نخود آبگوشتی 150 گرم

 

برنج 100 گرم

 

بلغور گندم 200 گرم

 

آرد 2 قاشق سوپخوری

 

روغن مخصوص سرخ‌كردنی 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

 

پیاز خردكرده 1 عدد درشت

 

نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

كرفس و اسفناج خردكرده 300 گرم

 

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

 

گوجه‌فرنگی رنده كرده 2-3 عدد درشت

 

گوشت چرخكرده 300 گرم

 

جعفری ریز خردكرده 200 گرم

آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 

نخود، برنج و بلغور را جداگانه بخیسانید. آن‌گاه در كاسه مناسبی برنج، بلغور و آرد را مخلوط كنید و خوب ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا كند. آن را كنار بگذارید. حالا در قابلمه مناسبی قدری روغن بریزید، پیاز را در آن تفت دهید.

سپس نخود، نمك، فلفل و زردچوبه را بیفزائید و صبر كنید تا نخود بپزد. اینك كرفس، اسفناج، رب گوجه‌فرنگی و پوره گوجه‌فرنگی را اضافه نمائید.

حالا گوشت‌ چرخكرده را همراه با كمی نمك، فلفل و زردچوبه در تابه مناسبی تفت دهید، جعفری را بیفزائید و 5 دقیقه دیگر آن را تفت دهید. ا

كنون از مایه فراهم‌كرده – بلغور و برنج- به اندازه یك گردو بردارید و به صورت توپی در دست شكل دهید. سپس در آن حفره‌ای ایجاد كنید و از مایه گوشتی در آن قرار دهید و دوباره آن را به شكل توپ در آورید.

 حالا كوفته‌ها را در خوراك بریزید و با حرارت ملایم آن را بپزید. مصرف این خوراك همراه با نان بسیار مطلوب خواهد بود.

یادآوری: در كردستان علاوه بر گوشت چرخكرده از گوشت گوسفند خردكرده نیز در این خوراك استفاده می‌كنند.

 

برچسب ها: انواع خوراکآموزش خوراکخوراکآشپزی با نخودطرز تهیه خوراکمواد اولیه خوراکدستور خوراکآشپزباشیاعظم گلزارمنشخوراك نخود تعداد بازديد: 1960 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است