آشپزباشی - نازنین باقری
زبان را با بقیه مواد لازم در ظرفی بریزید و روی اجاق بگذارید تا بپزد و آبش به میزان یک پیمانه برسد و کاملا پخته شود.
آنگاه اجازه دهید زبان خنک شود. بعد پوستش را بگیرید و با کارد تیزی آن را ورقهای برش بزنید. اینک زبان را در ظرف مناسبی بپزید و با سس قارچ سرو نمائید.
روش تهیه سس: قارچها را ورقهای خرد کنید. آنگاه با آبلیمو و روغن آن را تفت دهید.
در ظرف دیگری کره را روی حرارت اجاق آب کرده و آرد را به آن اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود.
حالا شیر را اضافه کرده و روی شعله متوسط پیوسته آن را هم بزنید تا کمی غلیظ شود.
سپس نمک و فلفل را بیفزائید و مخلوط کنید اینک خامه را نیز اضافه کنید و سس را از روی شعله بردارید.