آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
مرغ را در روغن تفت دهید و کنار بگذارید. آنگاه پیاز را تفت دهید و زنجفیل، هل، میخک و برگ بو را به آن بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید.
سپس بادام، سیر، زیره، فلفل قرمز، دارچین و کشمش را نیز اضافه کنید و قدری دیگر تفت دهید.
اینک زعفران را به ماست افزوده و آن را کم کم به مخلوط بالا اضافه کنید. در آخر خامه را نیز بیفزائید.
حالا مرغ تفت داده را به همراه نمک، فلفل و کمی آب با حرارت ملایم بپزید و در نهایت مرغ را با مخلوط فراهم کرده ترکیب کنید و آن را در ظرف مناسب پذیرائی بکشید و با گشنیز بیارائید.