روشتهیه
گوشت را خرد كرده و با پياز خرد شده به همراه 6 ليوان آب با حرارت ملايم به مدت 2 الي 3 ساعت بپزید. وقتي گوشت پخته شد؛ رب گوجه فرنگي، نمك، فلفل و زردچوبه را اضافه نماييد. وقتی آب گوشت کمتر از 2 ليوان شده بود؛ گوشت را از آب جدا كنيد. پياز خلال شده را در روغن سرخ كرده و گوشت پخته را به آن اضافه كنید و كمي تفت دهيد؛ سپس ادويه فلفل سياه، گرد ليمو، دارچين و نمك را اضافه كرده و بگذاريد به مدت 7 دقيقه با حرارت ملايم تفت داده شود. در يك قابلمه مناسب به اندازة دو سوم ظرفيت آب بريزيد و بگذاريد به جوش آيد. 2 قاشق سوپخوري نمك به آب بيفزاييد. وقتي آب به جوش آمد، برنج و رشته را اضافه كنيد و وقتي مغز برنج كمي نرم شد ، 2 قاشق سوپخوري روغن جهت شفافتر شدن برنج اضافه كنيد و سپس برنج را آبكش كنيد. قابلمهاي مناسب را انتخاب كرده و در آن 2 قاشق سوپخوري روغن و يك پيمانه آب بريزيد و بگذاريد با حرارت زياد آب روغن داغ شود. بعد از داغ شدن آب روغن، به آن نصف قاشق چايخوري زعفران اضافه كنيد و سيبزميني حلقه شده را ته قابلمه بچينيد. يك سوم برنج با رشته آبكش شده را روي سيبزميني بريزيد و سپس گوجهفرنگي حلقه شده، گوشت تفت داده شده را روي برنج قرار دهيد و سپس بقيه برنج را روي آن بريزيد. قابلمه را روي حرارت ملايم بگذاريد بعد از بخار كردن برنج، نصف قاشق چايخوري زعفران را با كمي آب روغن روي برنج بريزيد و بگذاريد برنج با حرارت ملايم دم بكشد. اگر دوست داريد ته چين خوب بسته شود، آن را به مدت يك ساعت ونيم روي حرارت ملایم قرار دهيد. بعد از دم كشيدن، ته چين را ميتوانيد مثل كيك برگردانيد يا در ظرفي كم عمق برنج با رشته را در يك رديف، گوشت و سيبزميني را در رديف ديگر بريزيد.
یادآوری
در كشورهاي خليج فارس اين غذا جهت جلوگيري از عطش با رشته پلو طبخ ميشود.