روشتهیه
پياز را با روغن تفت داده سپس سير وگوشت را اضافه، تفت دهيد.
هويج و سيبزميني را جدا از هم تفت دهيد.در يك ظرف بزرگ همهي مواد بالا را با هم مخلوط كرده، نمك، فلفل، رب گوجهفرنگي و آبليموترش را به آن اضافه كرده، هم بزنيد و كنار بگذاريد.
ورميشل را توي آب جوشي كه به آن كمي نمك و يك قاشق غذاخوري روغن اضافه كردهايد بريزيد و بگذاريد تقريباً 4 دقيقه بجوشد سپس آبكش كرده، آب سرد را روي آن بريزيد تا نشاستهاش شسته شود. آن را داخل ظرفي ريخته، تخممرغهاي زده شده با نمك و زعفران را به آن اضافه و مخلوط كنيد.
در يك تابه روغن ريخته داغ كنيد و نصف ورميشل را توي آن پهن كنيد و سطح روي آن را با مواد هم مخلوط شدهي فوق بپوشانيد و سطح روي آن را صاف كنيد.
در خاتمه بقيه ورميشل را روي مواد گوشتي ريخته، صاف كنيد و در تابه را بسته بگذاريد تا يك طرف آن سرخ شود. كوكو را برگردانيد تا طرف ديگر آن نيز سرخ شود. سپس در يك ديس مناسب قرار داده آن را برش بزنيد و با دورچين دلخواه سرو كنيد.