Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:21

کتلت مرغ با بادام برشته

کتلت مرغ با بادام برشته

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

فیله مرغ یا بوقلمون  500 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

زعفران حلکرده 2 قاشق سوپخوری

روغن زیتون به میزان لازم

آرد سفید یک پیمانه

تخم‌مرغ همزده  2-3 عدد

پانکو  به میزان لازم

خلال بادام به میزان لازم

روغن مخصوص سرخکردنی

به میزان لازم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

فیله‌ها را بین دو کیسه فریزر قرار دهید و با استیک کوب بکوبید تا نرم و نازک شوند.

آن‌ گاه بانمک، فلفل، زعفران و قدری روغن زیتون آن را مزه‌دار کنید و یک ساعت در یخچال استراحت دهید.

حالا هر فیله را ابتدا در آرد و بعد در تخم‌مرغ همزده بغلتانید. بعد یک طرف آن را در پانکو و طرف دیگر را در خلال بادام، بزنید.

خلال بادام را بخوبی روی فیلة فشرده کنید. اینک در تابه مناسبی قدری روغن بریزید تا داغ شود .

فیله را از طرف خلال بادام در روغن سرخ کنید وسپس آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته شود.

برچسب ها: آشپزباشیاعظم گلزارمنشطرز تهیه کتلت مرغانواع غذا با گوشت مرغآشپزی مدرنکتلت مرغ با بادام برشتهطرز تهیه کتلت مرغ با بادام برشته تعداد بازديد: 1489 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است