آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
فیلهها را بین دو کیسه فریزر قرار دهید و با استیک کوب بکوبید تا نرم و نازک شوند.
آن گاه بانمک، فلفل، زعفران و قدری روغن زیتون آن را مزهدار کنید و یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
حالا هر فیله را ابتدا در آرد و بعد در تخممرغ همزده بغلتانید. بعد یک طرف آن را در پانکو و طرف دیگر را در خلال بادام، بزنید.
خلال بادام را بخوبی روی فیلة فشرده کنید. اینک در تابه مناسبی قدری روغن بریزید تا داغ شود .
فیله را از طرف خلال بادام در روغن سرخ کنید وسپس آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته شود.