آشپزباشی - پوراندخت نميرانيان :
روشتهیه
همه مواد را با هم مخلوط سازيد و بعد آسياب كنيد. گفتني است كه مصرف اين چاشني همراه با انواع سالاد و براي مزهدار كردن سسها، پيتزاها، پيش غذاي سرد و گرم نيز پيشنهاد ميشود.
خواص گشنيز
نباید فکر کنید که گشنیز فقط برای تزیین غذاها کاربرد دارد. اکثر مردم نمیدانند گشنیز دارای ۱۱ ماده از روغنهای اسانسی، ۶ نوع اسید (شامل آسکوربیک اسید یا همان ویتامین C)، مواد معدنی و ویتامینهایی است که هرکدام از آنها خواص بسیاری دارند و به دلیل همین ناآگاهی بعد از اینکه غذایشان را میل کردند برگهای گشنیزی را که برای تزیین غذا از آن استفاده شده بود درون سطل زباله میریزند.