Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:29

ترشی مخلوط

ترشی مخلوط

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

گل‌كلم خردكرده 500 گرم

 

نمك 2 قاشق چایخوری

 

خیار خرد كرده 150 گرم

 

فلفل سبز خردكرده 150 گرم

 

فلفل قرمز خردكرده 150 گرم

 

مواد لازم برای تهیه مایه ترشی

 

سركه سفید 2 پیمانه

 

نمك 2 قاشق چایخوری

 

دانه فلفل سیاه 8 عدد

 

برگ بو 1 عدد

آشپزباشی

 

گل‌كلم را درون صافی بریزید و یك قاشق چایخوری نمك، روی آن بپاشید. سپس، رویش را بپوشانید و به مدت یك شب آن را كنار بگذارید. حالا، خیارهای خرد كرده و باقیمانده نمك را به آن بیفزائید و به مدت 1 ساعت كنار بگذارید. آن‌گاه، با آب سرد همه آن‌ها را بشوئید و خشك كنید.

اكنون، آب را جوش بیاورید و تمامی سبزی‌ها را به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی كه نرم شوند، در آن بپزید. حالا سبزی‌های پخته را با آب سرد بشوئید، خشك نمائید و صبر كنید تا كاملاً خنك شوند. اینك، همه آن‌ها را در ظرف ترشی استریل‌كرده و مناسبی بریزید و سركه را به آن بیفزائید تا رویشان را بپوشاند. بعد درِ ظرف را محكم ببندید و كنار بگذارید تا ترشی جا بیفتد.

روش تهیه مایه ترشی

همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. هنگامی كه شروع به جوشیدن كرد، درش را بردارید و به مدت 5 دقیقه صبر كنید تا چند جوش بزند و كمی غلیظ شود. سپس، آن را كنار بگذارید تا خنك شود.

 

برچسب ها: آموزش ترشیترشیآشپزباشیترشی مخلوطروش تهیه ترشی مخلوطمواد لازم ترشی مخلوطآموزش ترشی مخلوط تعداد بازديد: 1710 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟