آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
مرغ را مكعبی خرد كنید و همراه با ادویهها و ماست، در كاسهای بریزید و مخلوط كنید. رویش را بپوشانید و 24 ساعت در یخچال نگهدارید. آنگاه مرغ را به سیخهای چوبی خیسانده در آب بكشید و در تابه سرخ كنید. سپس كباب را برای پذیرائی، در دیس مناسبی قرار دهید، پنیر را بیفزائید و سس را رویش بریزید و قدری گشنیز بپاشید.
روش تهیه سس: در تابه مناسبی، روغن زیتون بریزید. آنگاه ادویهها را بیفزائید و تفت دهید. سپس گوجهفرنگی، فلفل دلمهای و پیاز را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید. حالا آبلیمو را اضافه كنید و سس را از روی حرارت بردارید.