Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:08

خورش مرغ درباری

خورش مرغ درباری

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز
مواد لازم
مرغ: ۴ تکه
گوجه فرنگی: ۳ عدد
پیاز: ۳ عدد
پنیر خامه‌ای: ۱ قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان: ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده غلیظ: به میزان لازم
نمک، فلفل قرمز و پودر سیر: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه برای درست کردن این مرغ خوشمزه و خاص ابتدا پیاز‌ها را به صورت درشت و خلالی خرد کنید. داخل قابلمه کمی روغن بریزید، سپس پیاز‌های خرد شده را داخل قابلمه بریزید. گوجه فرنگی‌ها را پوست کنید و هر کدام را به ۴ قسمت تقسیم کنید و روی پیاز‌ها بریزید. تکه‌های مرغ را روی پیاز و گوجه بچینید، سپس کمی زعفران دم کرده، نمک، فلفل قرمز و پودر سیر را اضافه کنید. درب قابمه را ببندید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید و حدودا یک ساعت و نیم زمان بدهید تا مرغ آب بیندازد و با حرارت کم بپزد. در مرحله بعد تکه‌های مرغ را از قابلمه خارج کنید. پنیر خامه‌ای و پنیر پارمزان را به سس داخل قابلمه اضافه کنید و با گوشتکوب برقی مواد را چند دقیقه بزنید تا سس یکدستی شکل بگیرد. دوباره تکه‌های مرغ را داخل سس بچینید و قابلمه را روی اجاق گاز بگذارید. اجازه بدهید مرغ حدود ۱۵ دقیقه دیگر با سس بجوشد، سپس آماده سرو است. این مرغ خوشمزه را با کته زعفرانی یا زرشک پلو میل کنید، نوش جان.
تعداد بازديد: 81 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است