روشتهیه
ابتدا تمام سبزيجات را باريك و بلند خرد كرده و كمي بخار پز كنيد به طوري كه له نشود، هر يك از اسكالوپها را با طرف صاف بيفتككوب بكوبيد تا نازك شود، و به آن نمك و فلفل زده سبزيجات را ميانش گذاشته و رول كنيد و با يك خلال دندان ببنديد، رولها را ابتدا در آرد و بعد در مخلوط مواد پودرسوخاري زده و در تابه سرخ كنيد. اين رولت را ميتوان با مقدار كمتري روغن آغشته كرد و آن را در ظرف چرب شده به مدت نيم ساعت در فر 180 درجه سانتيگراد قرار داد تا طلايي شود، سپس خلالهاي دندان را بيرون آورده و با سالاد سرو نماييد.
یادآوری
اسكالوپ به ورقههاي گوشت گفته ميشود كه به صورت ورقه بريده شده و با كوبيدن نازك ميشود. براي مزهداركردن گوشت ميتوان كمي سس خردل روي آن ماليد و براي مزهدار كردن سبزيجات ميتوان از پودر قرص عصاره مرغ استفاده كرد.