روشتهیه
ابتدا فيلهها را از وسط به دو قسمت تقسيم كنيد و در محلولي مركب از روغن، آب آناناس، نمك، فلفل و آبليمو به مدت 3 ساعت بخوابانيد.
براي تهية مواد روية جوجه چيني ابتدا آرد و بكينگپودر، جوش شيرين، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده و سپس ماءالشعير و شير را بيفزاييد و خيلي خوب هم بزنيد. در ظرفي ديگر سفيده را با همزن آنقدر بزنيد تا خوب كف كند و وقتي ظرف را بر ميگردانيد از ظرف نريزد. سفيدة زده شده را نيز به مواد اضافه كنيد و در آخر هم زعفران را بيفزاييد و مواد را خوب مخلوط كنيد. فيلهها را از مواد بيرون آورده و به مدت 2 تا 3 دقيقه صبر كنيد تا آب آنها كشيده شود و بعد آنها را در ماية جوجه چيني فرو برده و در روغن داغ سرخ كنيد. وقتي جوجهها طلايي رنگ شدند از روغن بيرون آوريد و بر روي حولة آشپزخانه بگذاريد تا روغن اضافي آن گرفته شود.