آشپزبشی- ایران کوهستانی
ابتدا دانههای انار را جدا كنید و یكسوم پیمانه از آن را كنار بگذارید. باقیمانده انار را با آب و شكر قهوهای، در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید. مخلوط را پیوسته هم بزنید تا شكر حل شود و 5 دقیقه، بجوشانید. سپس آنرا از صافی عبور دهید. اینك نیمی از روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید.
آنگاه مرغ را در آن تفت دهید و از تابه در آورید. اكنون باقیمانده روغن را در همان تابه بریزید و پیاز و سیر را در آن تفت دهید تا نرم شوند. حالا آرد و ادویه را بیفزائید و 1 دقیقه تفت دهید. سپس آب مرغ و آب انار-صاف كرده- را به تدریج بیفزائید و هم بزنید تا مایه قدری غلیظ شود.
اینك مرغ را در این مایه قرار دهید و صبر كنید تا مرغ بپزد. در اواخر پخت دانههای انار، بادام هندی و گشنیز را بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون خوراك را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.