روشتهیه
کره و پنیرها را با هم بزنید، سپس با همزن خوب بزنید تا یکدست و پوک شود، تخممرغها را یکییکی شکسته و اضافه کنید و هر کدام را 30 ثانیه بزنید، سبزی و فلفل دلمهای را افزوده و مخلوط کنید، قارچ را به مخلوط بیفزایید و سپس مرغ را به مواد افزوده و نمک و فلفل بزنید، در انتها آرد و بیکینگپودر را با هم مخلوط کرده و الک کنید و به مواد بیفزایید. قالب ساوارین را با برس چرب کنید. کف قالب را کنجد ریخته و از مواد پر کنید و به مدت 20 دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد و طبقه وسط بگذارید تا پخته شود.