آشپزباشی - سرور چاووشی
طرز تهیه مرغ مارینگو:
ابتدا مرغ را به نمك و فلفل آغشته كنید. بعد آن را همراه با سركه، رب گوجه فرنگی، دارچین و برگ بو، در قابلمهی مناسبی بریزید و روی اجاق بپزید. در ظرف دیگری، گوجهفرنگی پوست گرفته و خردكرده و سیر را با قدری روغن تفت دهید و قارچ خرد كرده را به آن بیفزائید. آنگاه آرد ذرت را در آب مرغ حل كنید و به مخلوط سیر و گوجه فرنگی اضافه نمائید. پس از 15 دقیقه، مرغ و زیتون را به مواد بیفزائید و صبر كنید غذا جا بیفتد. اكنون آن را در دیس مناسبی بریزید و با جعفری خرد كرده، تزئین نمائید.