Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:24

⁣مرغ مارینگو  | غذای خوشمزه با مرغ

⁣مرغ مارینگو  | غذای خوشمزه با مرغ

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه مرغ مارینگو:

مرغ خردكرده 1 عدد
نمك و فلفل  به میزان لازم
سركه یك چهارم پیمانه
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
دارچین یك ساقه
برگ بو  2 عدد
روغن مایع به میزان لازم
گوجه فرنگی 3 عدد
سیر خرد كرده  3 حبه
قارچ درشت  6 تا 7 عدد
آرد ذرت 1 قاشق سوپخوری
زیتون سبز بی‌هسته  15 عدد
جعفری برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی - سرور چاووشی

طرز تهیه مرغ مارینگو:
ابتدا مرغ را به نمك و فلفل آغشته كنید. بعد آن را همراه با سركه، رب گوجه فرنگی، دارچین و برگ بو، در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بپزید. در ظرف دیگری، گوجه‌فرنگی پوست گرفته و خردكرده و سیر را با قدری روغن تفت دهید و قارچ خرد كرده را به آن بیفزائید. آن‌گاه آرد ذرت را در آب مرغ حل كنید و به مخلوط سیر و گوجه فرنگی اضافه نمائید. پس از 15 دقیقه، مرغ و زیتون را به مواد بیفزائید و صبر كنید غذا جا بیفتد. اكنون آن را در دیس مناسبی بریزید و با جعفری خرد كرده، تزئین نمائید. 

برچسب ها: طرز تهیه مرغمرغ خوشمزهطرز تهیه مرغ مارینگومارغ مارینگو تعداد بازديد: 2226 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است