روشتهیه
فیلههای مرغ را تمیز کرده و بشویید و پس از خشک کردن کمی بکوبید تا اندکی پهنتر شود. سپس نمک و فلفل بزنید و کنار بگذارید. دو سوم از کره را در ظرفی بریزید و ژامبون ریز خرد شده را با آن تفت دهید. سیر پوره شده را اضافه کرده هم بزنید. سپس به ترتیب پودر خردل، ادویهها، سس ورچستر شایر، نان تازه خرد شده، پنیر پارمزان رنده شده و جعفری خرد شده را اضافه و با هم مخلوط کنید و مخلوط را کنار بگذارید. ابتدا فیلههای مرغ را با باقیماندهی کره چرب کنید و در سینی چرب شده مخصوص فر قرار دهید. سپس سطح روی فیلهها را با مخلوط فوق بپوشانید و روی آنها اندکی فشار آوريد تا با فیله پرس شود. سینی را (بدون درپوش) در فر گرم شده با حرارت 350 درجهی فارنهایت (175 درجه سانتيگراد) و در طبقه وسط فر برای مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دهید و در این فاصله سس ریحان را تهیه کنید.
روشتهیه سس ریحان:
در ظرفی روغن زیتون یا روغن مایع، سرکه، سیر پوره شده، ریحان تازه ریز ریز خرد شده و خامه را بریزید و با هم روی حرارت قرار داده و مرتب هم بزنید تا با هم یکدست شود. سپس زردهی تخممرغ را اضافه کرده و هم بزنید و اجازه دهید تا سس بپزد ولی نجوشد و قبل از جوشیدن از روی حرارت بردارید و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. ظرف سرو مورد نظر را با برگهای اسفناج پوشش داده، سپس فیلههای پخته شده فوق را به ترتیب و پشت سر هم روی برگهای اسفناج قرار دهید، سپس با کلم بروکسل (دکمهای) بخارپز شده و سس ریحان (سبز) و گوجهفرنگی گیلاسی تزیین نموده سپس سرو نمایید.