آشپزباشی - مرضيه مرشدي:
روشتهیه
پنير، زيتون، فلفل، كيپر، پوست ليمو و روغن زيتون را در كاسهاي بريزيد و با هم مخلوط كنيد. آنگاه به كمك چاقوي تيز، شكافي در يك طرف سينههاي مرغ ايجاد كنيد تا مانند پاكت باز شوند. سپس با مواد فراهم كرده درون اين شكافها را پر كنيد و با خلال دندان ببنديد. حالا سينههاي مرغ پر كرده را در كيسهي نايلوني داراي زيپ قرار دهيد و مخلوط روغن زيتون، آبليمو و فلفل ليموئي را رويش بريزيد. اكنون در كيسه را محكم ببنديد و اندكي آن را تكان دهيد تا سينههاي مرغ با اين مواد مخلوط شود. سپس آن را به مدت 30 دقيقه تا دو ساعت در يخچال نگه داريد. اينك سينههاي پركردهي مرغ را روي توري چربكردهي كبابپز يا منقل بگذاريد و هر طرفش را به مدت تقريبي 8 دقيقه يا تا زمانيكه برشته و طلائي رنگ شوند، كباب كنيد. آنگاه اسكالوپ را براي پذيرائي در ديس مناسبي بگذاريد و ميل كنيد.
خواص پوست لیمو
پوست لیمو خوراکی است و روش های مختلفی برای استفاده از آن ها در رژیم غذاییتان وجود دارد. یک روش دیگر, انجماد پوست و رنده کردن آنها به قطعات واقعاً ریز است. وقتی این کار را کردید, آن ها را روی غذای خود بریزید و همانطور که می خواهید غذا بخورید. رنده کردن پوست مرکبات، طعم میوه ای را به غذا می دهند و به شما اجازه می دهد از غذای خود بهتر لذت ببرید. توجه داشته باشید که دانه های لیمو بسیار تلخ هستند، پس حتما آنها را دور بریزید.