آشپزباشی - مریم نویدی زاده:
روشتهیه
مرغ، پیاز، سیبزمینی، جعفری، نمک، فلفل، پاپریکا و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه هربار به اندازة یک گردو از مواد فراهم کرده بردارید و در دست شکل دهید. سپس شامیها را در مخلوط آرد سوخاری، پودر سیر، زردچوبه و کنجد بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید.
یادآوری: این شامی تخممرغ ندارد ولی برای انسجام بیشتر آن میتوانید 1 قاشق سوپخوری شیر خشک به آن بیفزائید.
خواص کنجد
دانه های کنجد بسیار مغذی هستند، تنها 100 گرم از این دانه ها میتوانند 573 کیلو کالری انرژی داشته باشند ، علاوه بر این آنها چنانچه در بخش سلامت نمناک می خوانید همچنین حاوی تقریبا 50 گرم چربی است که حدود 85 درصد چربی های سالم هستند. این دانه ها همچنین حاوی مقدار زیادی ویتامین B6، تیامین، نیاسین، کلسیم، مس، منیزیم، آهن و فسفر هستند.