روشتهیه
در کاسهای بلغور را با آب داغ خیس کنید. در ظرفی دیگر گوشت، سیر، نعناع، فلفل، گشنیز، زیره و نمک را مخلوط کنید، بلغور را افزوده و رب فلفل را هم بیفزایید و به خوبی با دست ورز دهید.یک سیخ کبابی برداشته و از مایه گوشت به اندازه یک تخممرغ بردارید و در دست گرد کرده و سیخ را در آن فرو کنید. روی سینی کاغذ روغنی پهن کرده و کبابها را از سیخ خارج کنید و داخل سینی بچینید (فرم سیخ را بگیرند)، گریل فر را روشن کنید تا هر دو طرف کبابها پخته شود.
برای سرو کبابها را روی نان لواش یا تافتون بگذارید و کنارش را با خیارشور و پیاز تزیین نمایید.