روشتهیه
گوجهها را لحظاتی در آب جوش انداخته و سپس پوست بگیرید و نگینی کنید.
ریحانها را ریزخرد کرده و چند برگ را برای تزیین کنار بگذارید.
اسپاگتی را با نمک پخته و آبکش کنید.
پیاز را ریز کرده و با دانه فلفل، سرکه و 75 میلیلیتر آب بجوشانید و سپس از صافی عبور دهید، زرده تخممرغ را به مخلوط آب و سرکه اضافه کرده و به روش بنماری بزنید تا کرمی و غلیظ شود و از روی حرارت برداشته و کره را بیفزایید و بزنید، سپس رب گوجه، گوجه، ریحان، نمک و آب لیموترش را اضافه کنید.
اسپاگتیها را به مقدار لازم در کاغذ ریخته و سس را رویش بریزید و به مدت 20 تا 30 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.