طرز تهیه خاگینه مغز گردو
آرد، روغن مایع، مارگارین، پوست لیمو، پودر نارگیل، بیكینگپودر، پودر شكر، گردو، آب و یك عدد زردهی تخممرغ را در كاسهی مناسبی بریزید و با یكدیگر مخلوط كنید تا خمیر صاف و یكدستی حاصل شود. آنگاه خمیر را درون كیسهی نایلونی بگذارید و حدود نیم ساعت به آن استراحت دهید. سپس خمیر را روی سطحی آردپاشی شده به ضخامت 4 میلیمتر باز كنید و نوارهائی به عرض 3 سانتیمتر و طول 10 سانتیمتر از خمیر ببرید. حالا هر یك از این نوارها را دور دو انگشت میانی بپیچید و داخل سینی فر چرب كرده بگذارید. روی خمیرها از زردهی تخممرغ باقیمانده بمالید و كنجد بپاشید. اكنون خاگینه را در فر گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید. همینكه خاگینه خنك شد، شربت داغ را روی آن بریزید.
یادآوری: روش تهیهی شربت مانند سایر شربتها در دستورالعملهای قبلی است.