آشپزباشی - سرورچاووشی :
روشتهیه
تخم مرغها، شير، جعفري، خردل، نمك، سس ووسترشاير و فلفل را در ظرف مناسبي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا رنگش روشن شود. آنگاه كره را در تابة مناسبي بريزيد و روي حرارت آب كنيد. سپس قارچ و پيازچه را بيفزائيد و 2 دقيقه، تفت دهيد. حالا مخلوط تخم مرغ را درون تابه بريزيد و بگذاريد تخممرغها ببندد.
اينك تخممرغ را هم بزنيد تا قدري خرد شود. مراقب باشيد املت خشك نشود! حالا املت را براي صبحانه در ظرف مناسبي بريزيد و با پيازچه بيارائيد.