Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:02

مرغ لبنانى و باباغنوش

مرغ لبنانى و باباغنوش

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر

ران مرغ با پوست ٢ عدد

آويشن یک‌چهارم قاشق چایخورى

زيره سياه یک‌چهارم قاشق چایخورى

نمك و فلفل  به میزان لازم

روغن زيتون ٢ قاشق سوپخورى

مواد لازم برای تهیه باباغانوش:

بادمجان كبابی کرده   ٢ عدد

سير له کرده ٢ حبه

ارده  ٤ قاشق سوپخورى

آبليموی تازه  ٢ قاشق سوپخورى

نمك  ١ قاشق سوپخورى

روغن زيتون ٣ قاشق سوپخورى

آشپزباشی - سرمه جلیلی

ران مرغ، آویشن، زیره، نمک، فلفل و روغن زیتون را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. اینک رویش را بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا ران مزه‌دار شود.

سپس در ظرف مناسبی ران را به مدت 1 ساعت در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا طلایی رنگ شود. اکنون به همراه باباغنوش آن را سرو نمائید.

روش تهیه باباغنوش: بادمجان را ساطوری کنید. آن‌گاه در کاسه مناسبی بریزید. حالا سیر، ارده، آبلمیوی تازه، نمک و روغن زیتون را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس باباغانوش را در ظرف مناسبی بریزید و در یخچال نگه‌داری نمائید.

برچسب ها: غذای مللغذای لبنانیآشپزباشیسرمه جلیلیمرغ لبنانیباباغانوش تعداد بازديد: 1621 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است