آشپزباشی - سرمه جلیلی
ران مرغ، آویشن، زیره، نمک، فلفل و روغن زیتون را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. اینک رویش را بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا ران مزهدار شود.
سپس در ظرف مناسبی ران را به مدت 1 ساعت در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا طلایی رنگ شود. اکنون به همراه باباغنوش آن را سرو نمائید.
روش تهیه باباغنوش: بادمجان را ساطوری کنید. آنگاه در کاسه مناسبی بریزید. حالا سیر، ارده، آبلمیوی تازه، نمک و روغن زیتون را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس باباغانوش را در ظرف مناسبی بریزید و در یخچال نگهداری نمائید.