آشپزباشی - کیان رنجبر
کره را به همراه نمک، فلفل سیاه و سس خردل، مخلوط نمایید. آنگاه به کمک انگشتان دست سطح و شکم بلدرچینها را با مخلوط فراهم کرده کاملا ماساژ دهید تا کاملا براق شوند.
سپس بلدرچینها را چند دقیقهای در یخچال استراحت دهید. حالا ریحان، نمک، بادام زمینی و پنیر پارمسان را در مخلوطکن بریزید و آن را میکس کنید.
حالا زیتون را به مایه اضافه کنید و داخل شکم بلدرچین را با مایه کاملا پر کنید و هر بلدرچین را داخل فویل قرار دهید و در فر گرم کرده با دمای 220 درجه سانتیگراد به مدت 20 د قیقه بپزید.
اینک بلدرچین را همراه با پلو در ظرف مناسبی ریخته و سرو نمائید.