Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:19

ماهی قزل‌آلای شکم‌پر با زیتون

ماهی قزل‌آلای شکم‌پر با زیتون

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

زیتون خرد کرده  100 گرم

گردو خرد کرده  50 گرم

زرشک خیس کرده 50 گرم

سیر له کرده  2 عدد

گشنیز خرد کرده  2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

سس تمبر هندی  1 قاشق سوپخوری

سس خردل  1 قاشق چایخوری

ماهی‌ قزل‌آلا 1 عدد

آبلیمو  به میزان لازم

زعفران حلکرده  2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - کیان رنجبر

زیتون، گردو، زرشک، سیر، گشنیز، نمک، فلفل، سس تمبر هندی و سس خردل را در ظرف مناسبی مخلوط کنید.

آنگاه استخوان ماهی را خارج کنید و با مخلوط فراهم کرده داخل شکم ماهی را کاملا پر کنید و با خلال دندان شکم ماهی را ببندید.

اینک آبلیمو، نمک و زعفران را مخلوط کنید و روی سطح ماهی بمالید و در فر گرم کرده با دمای 220 درجه سانتیگراد به مدت  15 دقیقه بپزید.

برچسب ها: غذای دریاییغذای سنتیماهی قزل آلاماهی شکم پرماهی شکم پر با زیتونماهی شکم پر خوشمزهطرز تهیه ماهی شکم پر تعداد بازديد: 1396 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است