ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
کلم و روغن را در تابه مناسبی بریزید و تفت دهید تا طلائی رنگ شود. آنگاه حبوبات و بلغور خیسانده را بپزید.
حالا در قابلمه مناسبی کلم، بلغور، حبوبات، نمک، فلفل، فلفل قرمز و زردچوبه را بریزید و به میزان کافی آب اضافه کنید و روی حرارت به مدت یک ساعت بپزید.
هرازگاهی آش را هم بزنید. سپس گوشت و 3 قاشق سوپخوری از نعنا داغ و پیازداغ را افزوده و آش را هم بزنید تا جا بیفتد. اینک کشک را بیفزائید و آش را از روی حرارت بردارید و آش را با کشک خوب مخلوط کنید. اکنون برای پذیرائی آش را در ظرف مناسبی بریزید و رویش را با نعنا داغ باقیمانده و پیازداغ بیارائید.