Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:16

آش کلم قمری

آش کلم قمری

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر

کلم قمری رنده کرده 500 گرم

روغن به میزان لازم

نخود یک چهارم پیمانه

لوبیا سفید سه چهارم پیمانه

لوبیا قرمز یک دوم پیمانه

عدس 1 پیمانه

بلغور گندم یا جو  یک دوم پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

فلفل قرمز یک چهارم قاشق چایخوری

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

گوشت گردن پخته و ریش کرده 400 گرم

نعنا داغ 5 قاشق سوپخوری

پیاز داغ 1 پیمانه

کشک یک و نیم پیمانه

ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

کلم و روغن را در تابه مناسبی بریزید و تفت دهید تا طلائی رنگ شود. آن‌گاه حبوبات و بلغور خیسانده را بپزید.

حالا در قابلمه مناسبی کلم، بلغور، حبوبات، نمک، فلفل، فلفل قرمز و زردچوبه را بریزید و به میزان کافی آب اضافه کنید و روی حرارت به مدت یک ساعت بپزید.

هرازگاهی آش را هم بزنید. سپس گوشت و 3 قاشق سوپخوری از نعنا داغ و پیازداغ را افزوده و آش را هم بزنید تا جا بیفتد. اینک کشک را بیفزائید و آش را از روی حرارت بردارید و آش را با کشک خوب مخلوط کنید. اکنون برای پذیرائی آش را در ظرف مناسبی بریزید و رویش را با نعنا داغ باقیمانده و پیازداغ بیارائید.

برچسب ها: انواع آشآشپزباشیاعظم گلزارمنشآش کلم قمری تعداد بازديد: 1985 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است