Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 21 آذر 1403 - 00:52

مربای خرمالو

مربای خرمالو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز
مواد اولیه تهیه مربای خرمالو

خرمالو۱ کیلوگرم
شکر۴ پیمانه
لیموترش۱ عدد
پوست لیمو ترش۱ عدد

مراحل تهیه مربای خرمالو

۱. شستن و خرد کردن خرمالو

در ابتدای کار خرمالو‌ها را شسته و سپس خشک کنید. حالا خرمالو‌های تمیز را روی تخته برش قرار داده و ساقه سبزرنگ را از انتهای آن‌ها جدا کنید. خرمالو‌ها را با یک چاقو به چهار قسمت تقسیم کنید و پوست بگیرید.

دانه برخی از خرمالو‌ها درون یک غلاف ژله‌ای قرار دارد. این قسمت را از بقیه میوه خرمالو جدا کنید. خرمالو‌ها را پوست بگیرید و آن‌ها را به تکه‌های کوچک‌تر برش بزنید.

۲. پخت مربای خرمالو

میوه‌های خرد شده را درون یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. میوه‌های خرد شده را درون قابلمه ریخته، روی آن شکر بریزید و مخلوط کنید. پس از ترکیب کردن شکر، آب یک عدد لیمو را نیز درون قابلمه بریزید.

لیمویی که آب آن را گرفتید از وسط به دو قسمت تقسیم کرده و آن را در قابلمه بیندازید. مطمئن شوید که پوست لیمو کاملا شسته و ضدعفونی شده باشد. پس از اینکه شکر حل شد و محتویات قابلمه به نقطه جوش رسید، حرارت را روی متوسط قرار دهید و اجازه بدهید برای ۳۰ تا ۵۰ دقیقه مربا روی حرارت بپزد.

پس از گذشت این زمان وقتی احساس کردید مربا پخته است آن را مجدد هم بزنید و غلظت آن را امتحان کنید.

۳. تست غلظت مربای خرمالو

بعد از پخت مربا پوست لیمو را از آن خارج کرده و مواد درون قابلمه را با یک گوشت‌کوب برقی پوره کنید. برای اینکه از میزان غلظت آن مطلع شوید، مقداری از مربا را برداشته و روی یک بشقاب بریزید. کمی صبر کنید تا مربا خنک شود و سپس ظرف را به اطراف حرکت بدهید.

گر مربا به راحتی روی ظرف حرکت می‌کرد یعنی مربا رقیق بوده و لازم است که هنوز روی حرارت باشد. برای چند دقیقه دیگر منتظر بمانید و مجددا غلظت مربا را محک بزنید.

۴. بسته‌بندی مربا

در این مرحله مربای شما آماده است و وقت آن است که آن را بسته‌بندی کنید. ابتدا شیشه‌های شیشه‌ای مورد نظر خود را انتخاب کنید و آن‌ها را کاملا شسته و ضدعفونی کنید. سپس مربای داغ را درون شیشه‌ها ریخته و آن‌ها را پر کنید.

بعد از پر کردن شیشه در آن را محکم ببندید و آن را برعکس بگذارید تا درون شیشه خلا ایجاد شود. اجازه بدهید شیشه‌ها کاملا هم‌دمای اتاق شوند و سپس آن‌ها را درون یخچال قرار دهید.

نکات مهم درباره تهیه مربای خرمالو

در ادامه، نکات مهم در رابطه با طرز تهیه مربای خرمالو آورده شده است.

سعی کنید لیمویی که از پوست آن درون مربا استفاده می‌کنید، ارگانیک بوده و از مواد شیمیایی دور باشد.
برای تهیه مربای خرمالو حتما از خرمالوی رسیده و شیرین استفاده کنید.
چنانچه خرمالوی نارس دارید، یک تکنیک برای اینکه آن‌ها را در کمترین زمان ممکن به خرمالوی رسیده تبدیل کنید این است که آن‌ها را درون یک کیسه کاغذی قرار دهید.
چنانچه برای پوره کردن مربا گوشت‌کوب برقی ندارید می‌توانید از پوره‌کن سیب‌زمینی استفاده کنید.
مربای خرمالو را حتما درون ظرف دربسته نگهداری کنید.
اگر می‌خواهید بافت مربای شما شنی و قابض نشود، درون مربا از آب استفاده نکنید و مراقب باشید درون شیشه مربا آب نریزد.
از طعم‌هایی که می‌توانید همراه مربای خرمالو استفاده کنید، می‌توان به عسل، انار، سیب، کامکوات و گلابی اشاره کرد. برای مثال به سالاد خرمالو و انار می‌توان اشاره کرد.
اگر مربای شما به اندازه دلخواهتان غلیظ نبود می‌توانید از کمی نشاسته ذرت یا ژلاتین در آن استفاده کنید.

برچسب ها: مرباشکرلیموترشمربا خرمالوطرز تهیه مربا خرمالو تعداد بازديد: 210 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است