آشپزباشی – ليلا آيانی صفت
ترب را بشوئید و پوستش را بگیرید. آنگاه به كمك رنده مخصوص، ترب را به شكل حلقه و خیلی نازك ببرید و 1 ساعت در آب نمك نگه دارید تا قدری نرم شود.
سپس هر تكه را به شكل غنچه گل رول كنید و با خلال دندان محكم سازید. حال آهك را در آب سرد بریزید و بگذارید تهنشین شود. اكنون آب زلال آهك را در ظرف مناسبی بریزید و ترب را 4-5 ساعت در آن نگه دارید.
بعد ترب را از آب آهك درآورید و 2 ساعت در آب سرد نگه دارید. حالا شكر و آب را در قابلمه لعابی یا تفلون بریزید و بگذارید تا شكر حل شود. بعد آن را بجوشانید و ترب را در آن بریزید و بگذارید بپزد و شربت مربا قوام آید.
اینك وانیلین و آب لیمو ترش را بیفزائید و مربا را دو دقیقه دیگر بجوشانید. مربا را در شیشه استریل كرده بریزید و در جای خنك نگه دارید.