طرز تهیه مربای سه میوه:
میوهها را خرد كنید و دانهی آنها را جدا سازید. بعد دانهها را در تنظیفی بپیچید و سر آن را محكم ببندید. اكنون میوهها، كیسهی محتوی دانهها و آب را در ظرف مناسبی بریزید و یك شب به همان حالت نگه دارید. روز بعد ظرف را روی اجاق بگذارید و آن را به مدت تقریبی یك ساعت را بجوشانید تا میوهها نرم شوند. سپس تنظیف را از ظرف خارج كنید و شكر را به میوهها بیفزائید. دوباره ظرف را روی اجاق بگذارید تا شكر حل شود. بعد آن را بجوشانید تا شربت قوام آید. اینك مربا را درون شیشهی استریل شده و داغ بریزید. درِ آن را محكم ببندید و در جای خنكی نگهداری كنید.