آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
میوههای کاکتوس را از درازا برش بزنید و هستههای آن را درآورید. آنگاه در قابلمه مناسبی بریزید، آب و شکر را اضافه کنید و روی حرارت اجاق بگذارید تا بجوشد و کاکتوس بپزد.
حالا وانیل و جوهر لیمو را بیفزائید و اجازه دهید تا مربا پخته و قوام آید. اینک مربا ی کاکتوس را برای نگهداری در شیشه مناسبی بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
یادآوری: این میوه دارای تیغهای بسیار ریزی میباشد که به چشم دیده نمیشود. از این رو قبل از مصرف تیغهای آن را با پارچه ضخیمی پاک کنید.