آشپزباشی - زیبا مالك
سیبها را بشوئید و پوست آنها را خیلی نازك و ظریف بگیرید. آنگاه با نوك چاقو، خیلی با دقت از ته سیبها شروع به خالی كردن وسط و تخم سیبها كنید، طوری كه دُم سیبها جدا نشود.
بعد بلافاصله سیبها را داخل محلول آب و سركه قرار دهید تا فرصت تغییر رنگ پیدا نكنند. وسیلهای روی محلول آب و سركه قرار دهید تا به سیبها فشار وارد كند و از آب بیرون نیایند.
بعد از آمادهشدن، سیبها را داخل ظرف مناسبی در یكردیف جا دهید. شكر و آب جوش را همراه با گلاب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شكر حل شود.
حالا سیبها را داخل شربت بچینید و صبر كنید شربت قوام آید. به محض قوام آمدن شربت، آب لیموترش را بیفزائید و پس از 2-3 جوش، مربا را از روی حرارت بردارید.