آشپزباشی- مهدیه ولینژاد
زرده تخممرغها و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بخار آب جوش پیوسته هم بزنید تا شکر حل شود.
آنگاه یک چهارم پیمانه از آب پرتقال را در کاسه کوچکی بریزید و پودر ژلاتین را رویش بپاشید و به روش بنماری حل کنید.
سپس محلول ژلاتین را به باقیمانده آب پرتقال بیفزائید. حالا خامه را قدری با همزن برقی بزنید تا اندکی فرم بگیرد و بعد زرده تخممرغها را به آن بیفزائید.
اکنون آب پرتقال دارای ژلاتین و پوست پرتقال را نیز به این مایه افزوده و مخلوط سازید.
آنگاه دسر را در قالبهای مخصوص دسر بریزید و یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
سپس دسر را از قالب جدا کنید و با برشهای پرتقال بیارائید.
میتوانید از فیله پرتقال برای داخل دسر نیز استفاده کنید که در اینصورت فیلههای پرتقال را قبل از منتقل کردن دسر به قالبها، درون دسر بریزید.