Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:08

دسر کرم پرتقال

دسر کرم پرتقال

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

زرده تخم مرغ ۳ عدد

شکر 100 گرم

آب پرتقال 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

ژلاتین ۳ قاشق چایخوری

خامه قنادی  ۲۵۰ گرم

 پوست پرتقال رنده کرده ۱ قاشق چایخوری

فیله  پرتقال یک دوم  پیمانه

آشپزباشی- مهدیه ولی‌نژاد

زرده تخم‌مرغ‌ها و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بخار آب جوش پیوسته هم بزنید تا شکر حل شود.

آن‌گاه یک چهارم پیمانه از آب پرتقال را در کاسه کوچکی بریزید و پودر ژلاتین را رویش بپاشید و به روش بن‌‌ماری حل کنید.

سپس محلول ژلاتین را به باقیمانده آب‌ پرتقال بیفزائید. حالا خامه را قدری با همزن برقی بزنید تا اندکی فرم بگیرد و بعد زرده تخم‌مرغ‌ها را به آن بیفزائید.

اکنون آب پرتقال دارای ژلاتین و پوست پرتقال را نیز به این مایه افزوده و مخلوط سازید.

آن‌گاه دسر را در قالب‌های مخصوص دسر بریزید و یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

سپس دسر را از قالب جدا کنید و با برش‌های پرتقال بیارائید.

می‌توانید از فیله پرتقال برای داخل دسر نیز استفاده کنید که در اینصورت فیله‌‌های پرتقال را قبل از منتقل کردن دسر به قالب‌ها، درون دسر بریزید.

برچسب ها: دسرمیان وعدهدسر پرتقالیشور و شیریندسر کرم پرتقال تعداد بازديد: 1019 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است