آشپزباشی - آرزو مقدم:
روشتهیه
کره و گلوکز را با هم مخلوط کنید تا صاف و یکنواخت شود.آن گاه یک پیمانه از پودر شکر را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.سپس باقیماندۀ پودر شکر را کم کم به این مایه افزوده و ورز دهید تا خمیر لطیف و منسجمی به دست آید.حالا خمیر را به چند قسمت،تقسیم کنید و هر قسمت را با رنگ دلخواه و دو سه قطره اسانس ترکیب نمائید و ورز دهید.اکنون خمیرها را رول کنید و هر دو رنگ را به هم بتابانید و به اندازه های دلخواهتان برش دهید.آن گاه کندی ها را چند ساعت در یخچال نگه دارید و بعد در ظرف مناسب پذیرائی بچینید.
یادآوری
چنانچه خمیر شل و چسبنده بود،می توانید قدری پودر شکر به آن بیفزائید.