آشپزباشی - افسانه ظروفی
قالب کمربندی را به قطر 20 سانتیمتر چرب کنید و کف و دیوارهاش را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس کف خارجی قالب را با فویل بپوشانید تا کرم بیرون نریزید!
توت فرنگی، شکر و آبلیمو را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه ورقهای ژلاتین را در آب سرد بخیسانید تا نرم شوند و بعد آب اضافیش را دور بریزید و ژلاتین را به روش بنماری حل کنید.
سپس محلول ژلاتین را به پوره توتفرنگی بیفزائید و بعد کرم پاتیسیر را اضافه کنید. حالا خامه را درون این مخلوط بریزید و هم بزنید. اکنون با واریای توت فرنگی را در قالب بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد.
بهتر است دسر یک شب در یخچال بماند. هنگام مصرف دسر را از قالب جدا کنید و رویش را با انواع توت بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بگذارید.
یادآوری: برای تهیه کرم پاتیسیر، 300 میلیلیتر (یک و یکچهارم پیمانه) شیر را بجوشانید. سه عدد زرده تخممرغ را همراه با 75 گرم شکر،35 گرم آرد و یک هشتم قاشق چایخوری وانیلین با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.
سپس شیر را به آن بیفزائید و همه مواد را به ظرف شیر منتقل کنید. حالا کرم را روی حرارت متوسط پیوسته هم بزنید تا بپزد و غلیظ شود. پس از خنک شدن آن را مصرف نمائید.