آشپزباشی – سعید بابا رحیمی
شكلات را به روش بنماری آب كنید و بگذارید كمی خنك شود. بعد آن را در قالبهای مخصوص شكلات بریزید و قالب را خوب تكان دهید.
سپس قالب را برگردانید تا شكلات اضافی از آن بریزد؛ ولی دقت داشته باشید كه شكلات، كف و دیوارههای قالب را بپوشاند. حالا قالب را در یخچال بگذارید و پس از اینكه شكلات سفت شد، كرم پرتقال را رویش بریزید
آنگاه دوباره شكلات بریزید تا روی كرم پرتقال را بپوشاند. اكنون قالب را در یخچال بگذارید تا شكلات، سفت شود. حالا آن را از قالب جدا كنید و برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید.
روش تهیه كرم پرتقال: خامه را در ظرف مناسبی روی اجاق بگذارید تا بجوشد. بعد شكلات سفید و شربت پرتقال را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس صبركنید تا كرم خنك شود.
یادآوری: برای براقتر شدن شكلات، بهتر است آن را در فریزر قرار دهید.