آشپزباشی – مریم امیری
پوست سیبها را بگیرید و به شكل دلخواه خرد كنید و یا درسته نگه دارید. آنگاه سیبها را در ظرفی پر از آب بریزید و قدری آبلیمو به آن بیفزائید تا تغییر رنگ ندهد.
حالا شكر و آب را در قابلمهی مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. سپس آن را بجوشانید و صاف كنید. اكنون نعنا را بشوئید و ساقههایش را با نخ ببندید و همراه با سیب درون شربت بریزید.
كمپوت را بجوشانید تا سیب بپزد. اكنون نعنا را از داخل كمپوت درآورید و دور بریزید و بگذارید كمپوت خنك شود. آنگاه آن را در شیشه یا ظرف دردار بریزید و در یخچال نگهدارید. هنگام میل كردن سیبها را با برگهای نعنای تازه بیارائید.